Verbouwen

Beton ciré kopen geeft uw woning een rustieke uistraling

Voor muren bestaan er vandaag de dag tal van mogelijkheden. Hoe bekleedt u deze het liefste? Beton ciré wordt in het buitenland al vele jaren gebruikt als gladde wandbekleding en nu kunt ook u het gewoon in Nederland kopen! U hoeft er eigenlijk niet eens de deur voor uit. Op de website van Stuc en Stone vindt u alle opties en kleurcombinaties in de overzichtelijke webshop terug. Blijft dus gewoon lekker in de luie stoel zitten om u te oriënteren. En heeft u vragen over de materialen, dienstverlening, of de kosten? Neem dan even contact op. Er is voor ieder budget een oplossing bij Stuc en Stone, dus ook beton ciré kopen is geen enkel probleem. Wilt u eerst van dichtbij bekijken wat u nu eigenlijk koopt? Dan staan de deuren van de showroom in Schijndel voor u open!

Kies zelf de kleur als u beton ciré gaat kopen

Bent u onlangs verhuisd en staat er een grote verbouwing op de planning? Of wilt u gewoon wat anders? In beide gevallen wilt u een nieuwe uitstraling in uw woning. Het wordt alleen een beetje te gek om ook alle meubels en de keuken te vervangen omdat deze anders niet past bij uw nieuwe wandbekleding of vloer. Stuc en Stone heeft hiervoor een oplossing. In plaats van uw meubels bij uw muren te laten matchen, draait u het gewoon om! Kom in de showroom kijken naar de verschillende soorten beton ciré die u in oneindig veel kleuren kunt kopen. Neem als u langskomt meteen foto’s mee van uw huidige interieur en ga samen met een adviseur op zoek naar de kleur die perfect matcht bij uw bank, eettafel of keukenblok.

Beton ciré kopen, aanbrengen, en netjes afwerken

Het aanbrengen en netjes afwerken is een vak apart. Daarom is het verstandig om dit aan een ervaren partij over te laten. Beton ciré is een originele manier om uw muren te bekleden. Gezien de lange levensduur is het verhoudingsgewijs niet duurder dan andere manieren van stuken. Kies wel voor een bedrijf waar u niet alleen beton ciré kunt kopen, maar dat u ook helpt bij het aanbrengen en afwerken van de stuclaag. Kom anders eens kijken bij de speciaalzaak van Stuc en Stone in Schijndel. In de showroom bekijkt u alle mogelijkheden. Voor ieder budget is er een geschikte oplossing te vinden. Het is ook lekker makkelijk dat u voor het kopen van de beton ciré en de afwerking op uw muren maar een bedrijf in hoeft te schakelen. Dat werkt een stuk sneller en voorkomt misverstanden!