Banen en opleidingen

Beter aan het werk met hulp van een loopbaancoach

Wil je weer aan het werk na een periode van ziekte? Maar kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Schakel dan de hulp in van Focus. Focus is een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Jouw loopbaancoach helpt je naar een nieuwe baan. In dit project hervind je jouw vertrouwen. Op basis van jouw vaardigheden en wensen bepalen de adviseurs welk soort werk voor jou geschikt is. Ook neem je deel aan trainingen en workshops, waar je leert hoe je presenteert en hoe je een netwerk opbouwt. Als je een geschikte baan hebt gevonden gaat de coaching van Focus door om ervoor te zorgen dat je die baan ook vasthoudt.

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Ben je een werknemer of ben je een manager? Voor beide groepen biedt Focus een speciaal coachingstraject. Focus is een loopbaanadviesbureau dat zich richt op optimaal werken dankzij duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een loopbaancoach helpt je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaat aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op werknemers. Werknemers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Bevlogenheid bepaalt grotendeels duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Bevlogenheid speelt een grote rol op het gebied van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Medewerkers voelen zich mentaal en fysiek fit als zij bevlogen zijn in het werk. Ze nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!