Verbouwen

Bespoedig uw werk door een bouwdroger te huren

Veel projecten nemen behoorlijk wat tijd in beslag omdat ruimtes moeten drogen voordat de volgende fase kan beginnen. Bespoedig dit proces door een bouwdroger voor het ontvochtigen van een ruimte te huren. Men kiest er vaak voor om bouwdrogers te huren bij bijvoorbeeld waterschade, maar ook om een bouwproject te versnellen. De snelheid waarmee u door gebruik van een bouwdroger kunt ontvochtigen is afhankelijk van de temperatuur en de luchtcirculatie van een ruimte. Doorgaans duurt het drogen van poleisterwerk zo’n 2 tot 3 weken. Om chape van 6cm dik te drogen bent u gemiddeld 8 weken bezig. Duurt dit u allemaal te lang? Een specialist genaamd BSTEEN biedt u de oplossing. Zij bieden namelijk niet alleen een bouwdroger te huur aan, maar ook allerlei andere apparaten om het droogproces te versnellen. Zo kunt u de droogtijd tot wel 30% versnellen door als toevoeging op uw bouwdroger een ventilator of verwarmingsunit te huren.

Met lekdetectie komt u erachter of u bouwdrogers moet gaan huren

Er is altijd een bouwdroger te huur bij de specialist. Maar wanneer weet u wanneer de situatie vraagt om een bouwdroger? Natuurlijk moet u er ook voor zorgen dat de lekkage zo snel mogelijk wordt opgelost. Anders blijft u dweilen met de kraan open. Daarom kunt u bij BSTEEN niet alleen bouwdrogers huren, maar kunt u dit bedrijf ook inschakelen voor lekdetectie. Met diverse geavanceerde technieken sporen ze het lek binnen no-time op en bepalen ze de oorzaak ervan. Zo kunt u het probleem effectief bij de oorzaak aanpakken. Binnen de kortste keren is de waterschade verleden tijd.

Bouwdroger van hoge kwaliteit tegen een lage prijs te huur bij de specialist

Waterschade is altijd vervelend en dient zo snel mogelijk verholpen te worden om nog grotere schade te voorkomen. Maar hoe doet u dat? Er zijn heel wat zaken die u moet regelen en vaak heeft u te maken met hoge kosten. Het is in zo’n situatie een hele geruststelling dat er aan het huren van bouwdrogers geen hoge kosten verbonden zijn. Mits u deze huurt bij een specialist als BSTEEN natuurlijk. Niet alleen verhuren ze hun bouwdrogers tegen vlijmscherpe prijzen, ook is elke bouwdroger die dit bedrijf te huur aanbiedt van de allerbeste kwaliteit. Dit maakt BSTEEN tot uw ideale partner bij uw bouwproject of waterschade.