Industrie

Bekijk gebruikte freesmachines eenvoudig in de showroom

Gebruikte freesmachines zijn tegenwoordig tegen een scherpe prijs aan te schaffen. Toch verwacht u dat de kwaliteit natuurlijk ook goed is. U moet erop kunnen vertrouwen dat de freesmachine het nog lang blijft doen. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Gebruikte freesmachines: waarom meer betalen dan nodig is?

Een productie van een bepaald product kost nu eenmaal geld. Vooral zaken zoals personeelskosten, inkoop van productiemateriaal en het afschrijven van machines zijn grote kostenposten. Het is een constant gevecht tussen deze factoren, en uiteindelijk bepaalt de verhouding hiertussen de winstmarge. En die wilt u natuurlijk zo hoog mogelijk hebben! Hoe? Het kopen van gebruikte freesmachines scheelt al een slok op een borrel. Een goed onderhouden, tweedehands machine, gaat nog heel wat jaren mee en is veel goedkoper dan een nieuwe. Maar dat doet u natuurlijk alleen als u de verkopende partij vertrouwd. Kom daarom naar Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een eerlijke prijs en, dankzij tientallen jaren aan ervaring, uitstekend onderhouden freesmachines!

Kies voor een bedrijf dat u een demonstratie biedt bij het kopen van gebruikte freesmachines

Het afschrijven van machines kost veel geld. Eens in de zoveel tijd moet het geheel vervangen worden, iets wat een flink kapitaal kost. Het zou dan ook mooi zijn als u hierop kon besparen toch? Nou, dat kan ook, wanneer u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines. Dit bedrijf onderscheidt zich door uitstekende gebruikte freesmachines aan te bieden. Hoe u daar zeker van kunt zijn? Door een unieke dienst van deze experts. In de showroom kunt u alle machines ‘in actie’ zien tijdens een demonstratie. U bent zo zelf de beoordelaar van de kwaliteit van een freesmachine. Kies voor zekerheid én een aantrekkelijke prijs. Machines voor metaalbewerking vindt u het best bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.