Auto’s en Motoren

Auto inkoop in de regio Rotterdam

Zoekt u een auto inkoop bedrijf in de regio Rotterdam? Omdat u uw auto met schade wilt verkopen? Of zoekt u een adres voor de inkoop van auto-onderdelen in Rotterdam? Dan wilt u toch ook dat dit bedrijf beschikt over de juiste certificeringen en keurmerken? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Ga langs bij de specialist in auto inkoop nabij Rotterdam voor deskundig advies

Autosloperij De zaag is dé specialist als het gaat om auto inkoop in de omgeving van Rotterdam. Maar naast dat de specialist zich hier mee bezig houdt, geeft deze ook advies over hoe u zelf de montage van uw nieuwe auto-onderdelen uitvoert. Denk bijvoorbeeld aan montageadvies over het plaatsten van aircompressoren, cilinderkoppen, handgeschakelde versnellingsbakken of een nieuwe motor. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Voor autohandel, autodemontage en montage bent u bij Autosloperij de Zaag aan het goede adres. Zij beschikken zij over 13.000 vierkante meter met sloopauto’s van diverse automerken. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?

Auto inkoop, montage en demontage bij een specialist in de buurt van Rotterdam

Wilt u uw auto met schade verkopen? En zoekt u naar een bedrijf die gespecialiseerd is in auto inkoop van schadevoertuigen in de regio Rotterdam? In dat geval bent u bij een specialist als Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent kan worden gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen van diverse bekende merken. U kunt bij dit bedrijf nabij Rotterdam dus niet alleen terecht voor het verkopen van uw auto maar ook voor de inkoop van tweedehands onderdelen.