Bedrijven

Als u een van deze occasions kiest bij de garage in Rotterdam, ontvangt u veel garantie

Bent u op zoek naar voordelige occasions in Rotterdam of daarbuiten? Als u een tweedehandsauto wilt kopen, gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Alle auto’s worden vermeld met een showroomprijs. In deze prijs zit een standaard garantiepakket inbegrepen, met daarin aanvullende garantie van 3 maanden, een APK van minimaal 6 maanden en diverse andere aantrekkelijke voordelen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de laatste zaken voor uw auto te regelen als u deze wilt kopen in Rotterdam? Dan kiest u bij de specialist voor een afleverpakket. Hierbij worden de APK, te naamstelling en afleverbeurt voor u verzorgd. U haalt de autosleutels op en rijdt direct weg!

Bent u op zoek naar kwaliteit? Dan moet u een auto kopen bij deze garage in Rotterdam

Wilt u graag een auto in goede staat kopen en gaat u het liefst af op aantrekkelijke prijzen? Ga dan eens naar Autobedrijf Liekendiek, een garage in Rotterdam waar u diverse occasions kan kopen en een scherpe inruilprijs ontvangt voor uw auto. Deze specialist kiest ervoor om enkel merken te verkopen die bekend staan om betrouwbaarheid, lange levensduur, lage onderhoudskosten en een hoge restwaarde. Hier vindt u altijd een auto met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. In het ruime assortiment kiest u uit diverse modellen van meerdere bouwjaren en uitvoeringen, zodat u altijd de verschillen goed kunt vergelijken en het juiste besluit kunt nemen. Zo weet u zeker dat u niet voor niets langskomt!

Ontvang scherpe inruilkortingen bij diverse occasions bij de specialist in Rotterdam

U ruilt uw auto voor een aantrekkelijke en scherpe prijs in tegen een van de occasions die u kan kopen bij Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Uw auto wordt gronding geïnspecteerd en u ontvangt direct de prijs die moet worden bijbetaald voor de nieuwe auto. Bij deze specialist weet u zeker dat er geen verkapte marge wordt gehanteerd. U bent hier altijd welkom voor een betrouwbare taxatie van uw auto en bekijkt direct alle occasions die u bij deze specialist in Rotterdam kunt kopen. Direct een schatting krijgen van de prijs van uw auto? Via de website berekent u zelf eenvoudig en snel de inruilwaarde van uw auto om daarna een van de occasions te kopen bij de garage in Rotterdam.