Bedrijven

Alle diensten voor een moderne kantoorinrichting met passend kantoormeubilair

Alle diensten wat betreft een moderne kantoorinrichting levert Brokx Projectinrichting. Zij ontwerpen allereerst uw kantoorinrichting. Hierbij maakt Brokx Projectinrichting gebruik van het 1,2,3 euro concept. Hiermee worden de te verwachte ontwerpkosten inzichtelijk. Samen met verschillende partijen doet de specialist er alles aan om uw ideale kantoorontwerp te realiseren. U krijgt zo een professioneel ontwerp en het belangrijkste: u bent eigenaar van het plan. Zo weet u zeker dat u de moderne kantoorinrichting krijgt die u voor ogen heeft, met het kantoormeubilair dat hierbij past. Neem daarom contact op met Brokx Projectinrichting voor een oriënterend gesprek waarin uw wensen worden besproken. 

Projectmanagement bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting

Communicatie tussen de verschillende partijen is belangrijk bij het vervaardigen van een moderne kantoorinrichting. Dit kunt u ook overlaten aan Brokx Projectinrichting. De specialist stuurt de diverse partijen aan en bewaakt zo het ontwerp, het budget en de kwaliteit. Zo bent u na een renovatie van een kantoorpand gegarandeerd van een moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Eventueel werkt Brokx Projectinrichting samen met specialisten op het gebied van technische installaties of speciale inrichtingsoplossingen zoals glaswanden. Zo weet u zeker dat u ook na de verhuizing naar het nieuwe pand voorzien bent van een moderne kantoorinrichting waardoor u uw werk goed kunt blijven doen. 

Keuze uit drie verschillende opties bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting 

Kies uit drie verschillende opties wanneer u uw moderne kantoorinrichting laat ontwerpen met bijpassend kantoormeubilair door Brokx Projectinrichting. Het Basic ontwerp omvat een 2D ontwerp, zodat u precies weet hoe alles eruit komt te zien. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.