Rechten

Advies over het pachtcontract door een juridische expert in de agrarische sector

Of u nu land wilt gaan verpachten of juist wilt gaan pachten, het is altijd verplicht om een pachtcontract op te stellen. Heeft u dit nog nooit eerder gedaan? En wilt u zich hierbij graag laten begeleiden? Dat is geen probleem! Klopt u dan eens aan bij een adviesbureau. Zij kunnen u adviseren, maar ook begeleiden met het opstellen van een pachtcontract. Natuurlijk is het wel belangrijk om uitsluitend in zee te gaan met een bureau dat beschikt over de nodige kennis én thuis is in de sector. Bij een bureau genaamd Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau weet u zeker dat u goed zit. Zij beschikken namelijk over uitgebreide kennis en ervaring op juridisch gebied. Dit terwijl ze een achtergrond hebben en zich specialiseren in de agrarische sector. Dit maakt het tot de ideale partner bij het adviseren over en opstellen van uw pachtcontract.

Drie verschillende soorten van het pachtcontract

Een pacht is officieel wanneer u minimaal één hectare grond gaat verpachten of pachten. In dit geval moet er wettelijk verplicht een pachtcontract worden opgesteld. Aangezien lang niet elke pacht hetzelfde is, bestaan er verschillende soorten pachtcontracten, namelijk: reguliere pacht, geliberaliseerde pacht en teeltpacht. Reguliere pacht is mogelijk voor alle pachtobjecten, van los land en agrarische woningen tot aan hoeves met land en bedrijfsgebouwen. Geliberaliseerde pacht is echter alleen mogelijk voor los land, terwijl teeltpacht uitsluitend geldt wanneer los land wordt verpacht voor het telen van gewassen. Wat voor soort pachtcontract u ook wilt opstellen, bij een expert als Borgers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau kunt u altijd terecht. Zij adviseren u over het contract en helpen u met het opstellen ervan.

Bij een specialist kunt u terecht voor een persoonlijke service bij advies over uw pachtcontract

Gaat u uw landbouwgrond verpachten? Of wilt u juist grond gaan pachten van iemand anders? Dan kunt u een pachtcontract laten opstellen door Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau. Als het om pachten of verpachten gaat, is elke situatie weer nét iets anders. Geen enkel pachtcontract is dan ook hetzelfde. Om deze reden kunt u bij een deskundig bureau, genaamd Bogers Juridisch-Agrarisch Adviesbureau, altijd rekenen op een persoonlijke benadering. Zo kijken zij naar uw persoonlijke situatie bij het advies dat ze u geven. Op deze manier helpen zij u het pachtcontract op de best mogelijke manier op te stellen. Dat is wat dit adviesbureau uniek maakt.